4 zile la Vatra Boiereasca din Cacica
Moonlight (Omnisphere) VST Crack
O vacanta de neuitat in Bucovina la Cacica. Sedere de vis la Vatra Boiereasca!
Movavi Video Editor Plus Crack
Anotimpurile colorate-n mii de emotii prind viata la Cacica. Noi am avut placerea de a colinda prin aceasta comuna sarata din judetul Suceava. Timpul a fost un partener pe cinste si ne-a oferit posibilitatea de a crea multe amintiri frumoase. Cacica este mai mult decat mina de sare care a facut-o celebra de-a lungul anilor. Comuna trece printr-o metamorfoza fascinanta, cu accent pe agroturism si revitalizare trupeasca si sufleteasca cu ajutorul unor spa-uri, hoteluri si pensiuni cu tratamente „sarate”.
A fost o reala placere sa descoperim secretele de la Cacica. Oamenii au fost prietenosi si au oglindit cu naturalete spiritul bucovinean al ospitalitatii. Nu am simtit ca suntem straini in regiune. Acest lucru ne-a determinat sa fim curiosi si ancorati intr-o aventura continua. Fiecare drumetie facuta prin padurile din Cacica trezea sentimente profunde, greu de gasit in jungla de ciment a orasului. Oamenii ar trebui sa se regaseasca in imbratisarea vie a naturii, chiar daca aceasta dureaza doar cateva zile.

Vatra Boiereasca, o incantare de neuitat la Cacica
In ultimii ani, am dat peste o sumedenie de povesti agroturistice de succes. Din ce in ce mai multi antreprenori romani aplica retete de succes care aduc profit si turisti fericiti. Bucovina se reinventeaza de la un an la altul.
Regiunea incanta prin prospetimea sa si ideile creative de a mentine satisfactia turistilor la un nivel inalt. Bucovinenii stiu cum sa intampine turistii. Fie ca va ganditi la mancare romaneasca autentica sau la peisaje minunate, Bucovina respira un aer aparte, greu de respirat in alte regiuni. Asadar, nu-i de mirare ca turistii romani si straini aleg sa viziteze nord-estul Romaniei.
Am petrecut 4 zile la Vatra Boiereasca din Cacica
In urma cu cateva luni, ne-am gandit sa exploram darurile cromatice ale toamnei. Dupa analize si studii digitale, am decis sa vizitam Cacica. Stiam ca padurile din comuna sunt incantatoare. In ceea ce priveste cazarea, optiunile au fost coplesitoare. Nu stiam cum sa gestionam numarul impresionant de variante de cazare. Totusi, dupa o deliberare sincera, care a durat cateva zile, am optat pentru Vatra Boiereasca, optiune cu mancare full. Am vrut sa ne bucuram de liniste si sa nu ne facem griji in privinta mancarii.

O experienta personalizata si atat de speciala!
Principalul motiv pentru care am ales o cazare la Vatra Boiereasca a fost proximitatea de locul de plecare. Fiind din Iași si avand un bebeluș de 7 luni, nu am vrut sa petrecem prea mult timp pe drum avand în vedere ca rabdarea lui are limite, in masina cel putin. Apoi ne-am dorit un loc în care sa avem toate cele 3 mese, sa nu avem grija gasirii unui loc in care sa mancam in fiecare zi.
Atunci cand am explorat comuna, am vazut ca erau cateva restaurante. Totusi, am vrut ca totul sa fie la dispozitia noastra. La doi pasi, cum se spune. Pe langa aceste doua aspecte a contat bineinteles si locatia. Vroiam liniste, priveliste captivanta si posibilitatea de a admira culorile frumoase ale toamnei. Dupa primul contact cu zona inconjuratoare a cazarii, ne-am dat seama ca am ales foarte bine!

Am ajuns la Vatra Boiereasca intr-o zi insorita de octombrie si imediat am fost pusi la masa, ceea ce a fost placut, mai ales dupa drumul de la Iasi. Tot grupul a fost condus catre casa mare pentru a lua pranzul. constand in doua feluri de mancare si desert, iar apa si vinul au fost la discretie. Unii baieti au servit chiar tuica locala, inainte de a devora o ciorba delicioasa. Desertul a fost fenomenal iar servirea a facut cinste Bucovinei.
Asa ca vacanta noastra a inceput perfect. Camera noastra a fost situata în conac, un spatiu incapator, cu un pat mare in care am stat perfect toti 3. Baia cu dus (dura putin pana se incalzea apa), chiuveta si toaleta, avand un geam marisor si un calorifer.

Continuam cu mici picanterii boieresti
Cand am ajuns in camera, caldura ne-a lovit destul de puternic, astfel incat am decis sa oprim toate caloriferele. Usor dar sigur, temperatura a scazut si am reusit sa cream o atmosfera placuta. Cat timp am stat in cabana, nu am dat drumul la calorifere. Am fost intrebati in fiecare zi la ce ora dorim sa luam pranzul si cina, ca mancarea sa fie calda. Apreciem flexibilitatea in ceea ce priveste servirea mesei, mai ales cand pornesti la explorat si ai nevoie de o libertate mai mare in gestionarea timpului.
Micul dejun este inclus in pretul cazarii si acesta era tip bufet suedez. Aveai de ales dintre multe preparate facute de ei in locatie (din surse organice), toate absolut delicioase. Intr-adevar la celelalte doua mese, alegerea era a bucătarului dar am fost incantati de tot ceea ce am servit la Vatra Boiereasca.
La etajul 1 al conacului aveam o terasa generoasa. Aici ne intalneam pentru a ne bucura de peisajele din imprejurimi si socializare binemeritata. Am respirat aer curat! Ce schimbare de la poluarea din Iasi! Tot aici exista si un living foare mare in care seara ne strangeam si jucam jocuri, beam un pahar de vin sau stateam de vorba. Lacul proprietatii ne-a ademenit sa facem cateva poze si sa stam pe seara sa il admiram.

Concluzie: Merita sa va cazati la Vatra Boiereasca din Cacica?
Sigur ca da! Am reveni oricand la aceasta unitate de cazare. Poate fi si un loc de plecare excelent in explorarea manastirilor din Bucovina. Mancarea este fenomenala si oamenii de treaba. Noi am stat in casa mare insa aveti la dispozitie si casele mici traditionale care se afla pe un deal din apropiere, langa lac. Drumul pana la Vatra este bun si trece prin partea de sus a comunei. Aveti loc de parcare si WiFi, dar sa nu uitam ca scopul unei asemenea vizite este de a va deconecta total de modernitate.
Calatorii placute si sigure!