Blog

Alegeri inteligente si informate in 2020: puterea recenziilor video!

Alegeri inteligente si informate in 2020: puterea recenziilor video!

Recenziile Video si mobilitatea auto in Romania

Atunci cand planuim o calatorie prin Romania, incercam sa ne asiguram ca totul va decurge asa cum ne dorim, fara neplaceri. Chiar daca drumurile romanesti nu sunt cele mai bune din Europa, facem tot ceea ce putem pentru a ajunge la destinatie in siguranta. Confortul este necesar in timpul fiecarui drum efectuat prin tara, insa de multe ori acesta este conditionat de autoturismul folosit. Alegerea unei masini bune implica documentare si acces la surse de informatii utile. Avem la dispozitie internetul, care ne poate fi de real ajutor, mai ales daca il folosim cu rabdare si atentie. De foarte multe ori suntem placut surprinsi de aparitia unor aplicatii si site-uri care ajuta utilizatorii sa planuiasca calatorii mult mai usor.

Daca suntem bine informati, devine putin mai usor sa facem alegeri inteligente, care sa nu ne bantuiasca mai tarziu. In 2020, alegerile informate pot fi de real ajutor pentru cei dornici sa aiba parte de experiente placute. Avand in vedere puterea clipurilor video si a recenziilor, ne-am gandit ca daca cele doua s-ar uni, ar putea fi un instrument foarte util pentru calatorii romani si straini. Asa a luat nastere aplicatia mobila Booking-Mania, deoarece ne-am dorit sa oferim in Romania un serviciu unic, usor de folosit si util calatorilor. Am mizat pe popularitatea clipurilor video si pe dorinta romanilor de a crea continut util despre serviciile de cazare si de rent a car pe care le folosesc.

Aplicatia mobila Booking-Mania ofera utilizatorilor sai acces la o interfata moderna, care le permite sa incarce recenzii video despre serviciile folosite. In cadrul aplicatiei o sa gasiti parteneri din domeniul hotelier si din cel de inchirieri auto. Utilizatorii pot folosi aplicatia pentru a incarca recenzii video despre hotelul la care au fost cazati, pensiunea vizitata sau serviciul de rent a car folosit. Aceste informatii prezentate in format video presetat, de maxim 60 de secunde pot fi de real ajutor pentru cei care nu stiu unde sa se cazeze sau cu ce firma de rent sa colaboreze. Ele pot fi accesate cu incredere pentru a lua decizii inteligente, rapide si mai sigure, capabile sa aduca rezultate pozitive.

Sa vorbim putin despre mobilitate auto in Romania

In tara noastra o sa gasiti multe firme care pot asigura mobilitate auto, intr-o forma sau alta. Putem apela la mijloace de transport in comun sau la cele private. Numarul mare de optiuni ne determina sa fim atenti si sa nu ne grabim. Asa incepe o goana dupa informatii cat mai sigure, preferabil care sa vina direct de la clienti. Ei sunt cei mai in masura sa recomande o firma. De ce? Simplu: ei au inchiriat si folosit masini in diferite situatii. Experienta lor poate fi expusa corect intr-un format video, oferit de Booking-Mania. Vrem sa stiti ca de la inceput ne-am propus sa includem in lista partenerilor firme de rent a car. Am intuit ca romanii vor sa fie informati despre capabilitatile firmelor de de inchirieri auto. Un testimonial video face cat o mie de cuvinte, mai ales daca vine de la un client. Mereu invatam cate ceva de la cei care au colaborat cu firma care ne intereseaza.

Utilizatorii Booking-Mania pot folosi cu usurinta aplicatia pentru a incarca sau viziona recenzii video. Platforma are un sistem intuitiv, care permite tuturor sa inregistreze un clip video despre serviciile accesate. De ce merita sa inregistrati o recenzie video?

  • 1. Multumire sau sfaturi de imbunatatire. Prin intermediul recenziei video, clientul poate multumi hotelului, pensiunii sau firmei de rent a car sau poate oferi anumite sugestii de imbunatatire a serviciilor. Firma beneficiaza de multumiri publice, care contribuie la continuitatea pozitiva a businessului. De asemenea, personalul firmei este determinat sa pastraze ridicat nivelul calitatii serviciilor.
  • 2. Ajutor. O recenzie video poate ajuta alti utilizatori ai platformei sa descopere servicii de incredere. Intr-un prezent atat de competitiv si caracterizat de informatii contradictorii, este bine sa avem acces la surse video pe care sa le consultam cu incredere. Acestea sunt mai credibile, mai reale si mai utile. Asa ca, de ce sa nu lasati o recenzie video?
  • 3. Contributie. Prin fiecare recenzie video incarcata in platforma, contribuiti la dezvoltarea sectorului turistic si de mobilitate. In acelasi timp, experientele voastre triaza firmele profesioniste de cele mai putin profesioniste. Ne ajutati si pe noi sa oferim utilizatorilor acces rapid si mai sigur la recenzii utile. Acestea pot fi consultate cu incredere pentru a face cele mai bune alegeri.
  • 4. Loialitate si discount. Beneficiati de puncte de loialitate care pot fi folosite ca si discount-uri pentru experiente viitoare alese de pe Booking-Mania.

In ceea ce priveste mobilitatea auto, merita sa mentionam un partener calitativ, recent listat in platforma: Enterprise Rent a Car. Aceasta firma are 7 locatii in Romania: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu, Iasi, Constanta si Targu Mures. Serviciile firmei pot fi accesate cu usurinta in aceste orase, dar si in aeroporturi.

In oferta firmei o sa gasiti masini de buna calitate, potrivite pentru nevoi de transport diverse. De asemenea, aceasta firma poate oferi si acces la servicii extra. Printre acestea se numara GPS, Asigurare, Scaun de copil si Internet to go. Aplicatia mobila Booking-Mania va invita sa incarcati recenzii video despre serviciile firmei Enterprise Rent a Car.

Aplicatia Booking-Mania poate fi descarcata din Google Play si App Store!

Echipa Booking-Mania
Author: Booking-Mania

One Reply to “Alegeri inteligente si informate in 2020: puterea recenziilor video!”

  • Leave a comment