Blog

Bun venit in comunitatea Booking-Mania

Bun venit in comunitatea Booking-Mania

Revolutia video primeste cu bratele digitale deschise un nou membru: Booking-Mania

Deloc surprinzator, anul 2019 este caracterizat de o afinitate speciala a romanilor pentru clipuri video. Scurte sau lungi, creative sau simple, amuzante sau serioase, aceste clipuri reusesc sa starneasca tot felul de reactii din partea privitorilor sau audientei. YouTube, DailyMotion, Instagram, Facebook,  Twitch si alte canale video de socializare si creatie au milioane de utilizatori in Romania, care zilnic vizioneaza si posteaza clipuri. Tara noastra a devenit o sursa de inspiratie pentru multi artisti, care isi folosesc talentul pentru a descrie serviciile si produsele folosite. Ei abia asteapta sa foloseasca smartphone-urile sau camerele video pentru a surprinde particularitatile lucrurilor  pe care le-au folosit cu drag. In acest sens, apar in fiecare zi tot felul de clipuri interesante, care ne fac sa radem sau sa invatam lucruri utile despre diverse produse sau servicii.

Avand in vedere popularitatea serviciului de video streaming in Romania, din ce in ce mai multi oameni, de la tineri la batrani, incearca sa creeze clipuri care sa atraga vizualizari. Unii reusesc sa faca acest lucru intr-un mod natural care prinde la public. Sunt cateva canale de YouTube in tara cu milioane de subscriberi si cu vizualizari pe masura. Apetitul pentru clipuri video utile creste de la an la an. Cei care doresc sa-si imortalizeze aventurile turistice prin tara noastra, reusesc sa creeze clipuri fascinante, care ii ajuta pe alti turisti sa se bucure de experiente placute. Asa cum bine stim, daca suntem informati corespunzator cu privire la locurile pe care urmeaza sa le vizitam, hotelul unde o sa dormim sau masina pe care o sa o inchiriem, atunci sunt sanse mari sa ne simtim excelent.

Si uite asa a luat nastere Booking-Mania…

Am vrut sa le oferim romanilor o platforma unde sa inregistreze si distribuie clipuri video despre hotelurile/pensiunile vizitate si serviciile de rent a car folosite. Romania are nevoie de un instrument video util, care sa puna in valoare experientele pozitive, dar si mai putin pozitive ale clientilor unor hoteluri, pensiuni sau moteluri din tara. De asemenea, am avut in vedere si serviciile de rent a car, utilizate des de romani si straini pentru a se bucura de mobilitate auto pe strazile Romaniei. Persoanele care inchiriaza des masini pentru a se deplasa prin tara, pot folosi cu incredere aplicatia Booking-Mania pentru a lasa o recenzie video despre experientele lor. In acest mod, alte persoane care au nevoie de informatii clare despre diverse servicii, le pot primi in forma unor clipuri video de la clienti fericiti sau mai putin multumiti.

Oamenii vor să înregistreze experientele pozitive din viata lor, mai ales cele dintr-o calatorie. De fiecare data cand pregatim itinerariul unei vacante, incercam sa ne asiguram ca urmeaza sa ne cazam intr-un hotel bun sau ca inchiriem o masina de calitate. Aici intervine aplicatia Booking-Mania unde o sa gasiti recenzii video utile, inregistrate de clienti care au stat cazati in diverse hoteluri sau care au inchiriat masini de la firme rent a car.

Ne-am gândit să transformăm pasiunea video a romanilor într-un instrument util, atât pentru businessuri cât și pentru turisti. Prin intermediul aplicației noastre, clipurile video pot deveni  mijloace de promovoare, direct de la clienții care călătoresc des prin România. Tara noastra este mai mult decat darnica atunci cand vine vorba de obiective turistice. Cei care calatoresc des vor sa se asigure ca au acces la informatii utile despre hoteluri si servicii de mobilitate auto.

De ce sa folositi aplicatia noastra?

In primul rand aveti acces la o aplicatie mobila care va va ajuta sa gasiti rapid un hotel bun, pe care sa-l accesati cu placere si unde sa va cazati fara probleme. Care este beneficiul imediat al utilizarii ei? Puteti viziona recenzii video cu hotelurile din zona pe care urmeaza sa o vizitati. Nu ne referim la clipuri de prezentare, desi si acelea sunt binevenite, ci la testimoniale video lasate de clienti care au stat in hoteluri. Pozele sunt utile insa o recenzie video creeaza o alta imagine a hotelului, mai umana, realista si de utilitate. De asemenea, aveti si posibilitatea de a folosi aplicatia pentru a inregistra/lasa recenzii, dupa o sedere. In acest mod contribuim cu totii la dezvoltarea unei comunitati video si ajutam alti calatori sa gaseasca ceea ce cauta mai usor.

Cum puteti lasa o recenzie video? Am dezvoltat un proces facil si intuitiv de inregistrare a recenziei video. Totul este la indemana utilizatorului pentru a crea un video interesant despre hotelul vizitat sau  despre autoturismul inchiriat. Dupa publicarea clipului video, acesta devine o sursa utila de informatii pentru persoanele care vor sa stie mai multe lucruri despre un hotel sau altul.

Daca clipul vostru devine popular, atunci cu siguranta alte persoane o sa va urmareasca cu interes activitatea. Poate ati inchiriat o masina de la o firma si ati fost foarte multumiti de serviciile primite. De ce sa nu folositi aceasta ocazie pentru a impartasi experienta voastra cu alte persoane? Utilizati cu incredere aplicatia Booking-Mania pentru a realiza clipuri in care sa prezentati particularitatile experientei voastre cu un anume tip de autoturism dar si cu firma care l-a inchiriat.

Aplicatia Booking-Mania este la dispozitia tuturor celor care iubesc clipurile video si vor sa devina creatori. Bun venit in comunitatea romanilor care vor sa dezvolte o lume a recenziilor video! Noi va ajutam sa descoperiti cele mai faine hoteluri din Romania prin ochii clientilor. In acelasi timp descoperiti si servicii de mobilitate auto direct de la cei care le-au folosit. Conteaza foarte mult pentru calitatea experientei generale!

Author: Booking-Mania

Leave a comment