Blog

Campanie CSR: Donam pentru Eroii Romaniei

Campanie CSR: Donam pentru Eroii Romaniei

Eroii Romaniei merita o recompensa pe masura eforturilor incredibile depuse in vremea starii de urgenta generate de Covid-19!

Nu ne asteptam ca anul 2020 sa fie atat de dificil, cu provocari si probleme noi aparand de nicaieri in fiecare luna. Covid-19 este virusul care a pus lumea pe jar. Guvernele au fost nevoite sa adopte masuri de restrictie a miscarii si de carantinare fara precedent in istoria moderna.

Oamenii au fost nevoiti sa petreaca luni bune in case si sa iasa afara doar in conditii de necesitate maxima. Frica si deznadejdea au domnit in multe orase din Romania. Chiar si in aceste conditii exceptionale, majoritatea romanilor au dat dovada de solidaritate si au respectat legile date de guvernanti. Nu a fost usor dar am reusit sa trecem peste perioada extrem de dificila.

Economia Romaniei a avut de suferit si multe companii au fost nevoite sa trimita angajatii in somaj tehnic sau chiar sa desfaca contracte de munca. A trebuit sa fim atenti la fiecare iesire in oras si sa ne concentram atentia pe lucrurile esentiale. Toata lumea a fost constransa sa faca sacrificii si sa se adapteze la noua realitate. Asa cum s-a intamplat de nenumarate ori in istoria omenirii, in situatii de criza, ies la iveala eroii.

Romania nu a fost lovita de coronavirus asa cum s-a intamplat cu Italia sau Spania. Totusi, munca depusa de medici, asistenti, infirmieri, paramedici a fost extraordinara. Sistemul romanesc are numeroase lacune, care s-au vazut de la inceputul crizei, insa calitatea umana a impresionat. Fie ca vorbim de Timisoara, Iasi, Bucuresti, Suceava, Alba Iulia, Arad sau Cluj Napoca, cadrul medical si-a facut treaba si multi pacienti au fost salvati.

Goana dupa normalitate intr-o criza iesita din comun

Au fost atat de multe necesitati in perioada pandemiei. Oamenii au petrecut multe zile in casa, nu au lucrat, insa totusi aveau nevoie de mancare si alte tipuri de produse si servicii. Atingerea normalitatii era importanta mai ales pentru cei obisnuiti sa iasa des afara si sa lucreze sau sa intreprinda tot felul de activitati. Aici au intervenit transportatorii, curierii, farmacistii, postasii si lucratorii din magazine si hypermarketuri. Ei au fost exemplari in dedicatia si curajul de care au dat dovada in momente atat de stresante. Atunci cand te afli in linia intai a luptei cu virusul Covid-19, totul devine mai greu de gestionat. In ciuda acestei presiuni imense exercitate asupra lor, ei s-au prezentat la locurile de munca si au lucrat fara retineri.

Numarul impresionant de EROI care au uimit prin curajul lor in ultimele luni, a fost mai mare decat ne asteptam. Multi oameni s-au solidarizat si au ajutat acolo unde a fost necesar. In acest mod, Romania a trecut mai bine prin criza cauzata de Covid-19. Lupta nu s-a incheiat si trebuie sa ramanem vigilenti. Totusi, ar fi bine sa nu uitam de cei care au muncit din greu pentru ca noi sa fim in siguranta si cu acces la mancare, bautura si toate cele necesare traiului de baza. Aici intervine campania „Si Eroii Merg in Vacanta”!

Am dorit cu ardoare sa ne recompensam eroii si nu am fost singurii care ne-am gandit la ei! In parteneriat cu InBusiness Club, am pus bazele unei campanii de donatii pentru a trimite Eroii din prima linie intr-o vacanta de odihna si relaxare. Asadar, oricine doreste sa doneze, orice suma considera de cuviinta, poate face acest lucru cu usurinta.

Atunci cand vom iesi oficial din aceasta criza sanitara, vom folosi banii donati pentru a cumpara pachete de cazare si masa pentru EROII romani, de la partenerii listati in aplicatia Booking-Mania! Asa cum stiti deja, turismul romanesc a avut si are de suferit de pe urma crizei sanitare. Pachetele de vacanta sunt concentrate pe locatii minunate din Romania. In acest mod vom sprijini si turismul romanesc, care are nevoie de orice fel de sustinere pentru a-si reveni!

Obiectivul nostru este clar:

Sa trimitem minim 50 de EROI in vacante binemeritate!

Pe langa donatii, puteti face si recomandari de EROI. Cum? Intrati pe pagina de Facebook Booking-Mania sau/si InBusiness.club si trimiteti-ne nume, cont de Facebook, profesie/functie a persoanei pe care o considerati EROU. La sfarsitul campaniei, vom folosi programul/site-ul de selectie automata random.org pentru a selecta eroii castigatori. Aveti posibilitatea de a citi regulamentul campaniei pe https://eroi.booking-mania.ro/ pentru a descoperi mai multe lucruri utile. Speram sa recompensam minim 50 de eroi si acestia sa se intoarca la munca revitalizati trupeste si mintal.

Ne bucuram sa mentionam si firmele care sustin acest proiect: Raisis Software, EcoOptic, Pixeda.ro, Radio AS Suceava si BucoWina Plus!

Author: Booking-Mania

Leave a comment